Predstavljanje na portalu

Portal ePsihoterapija ne nudi direktne usluge (savetovanja/terapije ili edukacije) već nastoji da upozna opštu javnost sa delatnošću savetovanja i psihoterapije, kao i da omogući nezavisnim psihoterapeutima različitih modaliteta da se predstave javnosti.


Ukoliko želite da se predstavite na portalu ePsihoterapija, neophodno je da ispratite sledeći niz koraka:


1. Registracija na sajtu


2. Potvrdite da ste vi vlasnik mejl adrese time što ćete kliknuti na aktivacioni link koji vam je stigao u mejl (ukoliko ga ne vidite odmah, sačekajte malo i proverite da nije otišao u SPAM folder!)


3. Popunjavanje profila. Nakon što ste kliknuli na aktivacioni link (u prethodnom koraku), možete pristupiti popunjavanju svog profila na: Prijava

Neophodno je da popunite sva tražena polja i sliku. Ne morate popuniti čitav profil odjednom već se možete vraćati i dovršiti ga kada vam odgovara.

Vaš profil još uvek nije javno dostupan odn. vidljiv svima već samo vama.


4. Provera. Dobićete e-mail od uredništva sa određenim pitanjima na koja treba da odgovorite i dodatnim podacima neophodnim za internu evidenciju. Možda ćete dobiti više od jednog e- maila. Na osnovu ovih odgovora, uredništvo će proceniti da li ispunjavate uslove za predstavljanje na portalu.

Uslovi se odnose na dva nivoa. Prvi nivo obuhvata adekvatnu kombinaciju primarne profesije i dodatnih edukacija/specijalizacija neophodnih za zvanje psihoterapeuta po standardima Evropske psihoterapijske asocijacije (koje prati i naš Savez udruženja psihoterapeuta Srbije). Drugi nivo se odnosi na određene profesionalne standarde u radu.

Ukoliko vam nije stigao e-mail od strane uredništva, a profil ste u potpunosti popunili, molimo vas da nam to javite na [email protected].


5. Odobravanje. Dobićete obaveštenje da li je vaša prijava prihvaćena, tj. da li vam je odobreno predstavljanje na portalu.


6. Komercijalni uslovi predstavljanja. Ukoliko vam je odobreno predstavljanje na portalu, dobićete obaveštenje o komercijalnim uslovima predstavljanja i instrukcije za plaćanje.

Uplatu možete izvršiti kao fizičko lice ili kao preduzetnik/pravno lice.


7. Aktivacija profila. Nakon što vaša uplata bude evidentirana, bićete obavešteni i vaš profil će postati javno dostupan (vidljiv) u roku od jednog dana.


Pronađi terapeuta