Radionice za mlade UK Parobrod

ePsihoterapija 05.10.2016. u Vesti

U okviru projekta „Oktobar – mesec zaštite mentalnog zdravlja mladih u UK Parobrod”, biće organizovan niz događaja posvećenih mladima.

Psihološka radionica za mlade “Asertivnost u ljubavnim odnosima”, 8.oktobar, 10h

Naučite kako slobodnije da komunicirate svoja osećanja, želje i stavove u ljubavnim odnosima. Ispitajte kojim uverenjima sebi otežavate da ostvarite ili održite partnerski odnos. Naučite kako da upravljate svojim emocijama u partnerskim relacijama.

Predavanje – Ko se plaši javnog nastupa?, 6.oktobar, 19h

Javni nastup predstavlja jednu od najizazovnijih situacija za mlade, bilo da se radi o polaganju ispita, odlasku na intervju za posao ili dejtu sa osobom koja nam se sviđa. Saznajte kako svojim razmišljanjem možete da upravljate intenzitetom treme koju osećate u situaciji javnog nastupa.

Izložba “Sve naše tajne”

Šta ako bi vam rekli da tajnu za koju mislite da je samo vaša zapravo imaju i drugi? Pitali smo mlade u Beogradu da sa nama na papiriću anonimo podele tajnu koju ne bi bili spremni da podele ni sa kim. Ispostavilo se da su to uvek iste tajne. Brojne poznate ličnosti sa nama su podelile neke svoje emotivne probleme. Ispostavilo se da mladi i njihovi idoli imaju veoma slične emotivne dileme.

Tajne o mladima i njihovim idolima predstavljamo vam na izložbi “Sve naša tajne” 10. oktobra u 20h časova u glavnom holu UK Parobrod.

Friday night live

Da li ste se ikada zapitali kako izgleda jedna psihoterapijska seansa? Ovog oktobra u UK Parobrod eminentni psihoterapeuti vam otkrivaju sve čari psihoterapije. Svakog petka u oktobru u 19h jedan psihoterapeut sa volonterom demonstriraće terapijsku seansu.

Program “Čitam i pitam”

U okviru ovog programa bićete u prilici da nekima od vodećih autoriteta iz oblasti zaštite mentalnog zdravlja postavite pitanja i diskutujete zajedno sa njima. Pripremili smo dve tribine: “Granična ličnost i njena različita lica”, 18.oktobar, 19h i “Psihologija dobrote”, 24.oktobar, 19h

Ulaz na sve događaje je slobodan, ali su prijave na [email protected] obavezne.

Nema komentara | Kliknite ovde da ostavite komentar.

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *