Bliže do psihoterapije -konferencija u Kragujevcu

aedona.79 25.05.2024. u Vesti

Ovogodišnja konferencija održaće se, sada već tradicionalno, početkom juna, u prostorijama SKC-a, Kragujevac.
Konferencija će ove godine trajati tri dana (1,2 i 8. juna) i biće prepuna raznovrsnog sadržaja kroz koji će učesnici konferencije moći da se upoznaju sa različitim psihoterapijskim tehnikama i pravcima, kao i da steknu korisna znanja koja će im pomoći u boljem razumevanju sebe i ljudi oko sebe.

1. i 2. jun namenjeni su ,,stručnoj” populaciji koja se odnosi na studente psihologije/medicine/pedagogije i na diplomirane psihologe/terapeute i slično. Očekuju se edukativna predavanja, radionice i panel diskusije koje će držati stručnjaci iz domena psihologije i psihoterapije.

Teme kojima ćemo se baviti su Psihoterapeut na psihoterapiji, Psihoonkologija, EMDR, Psihodrama, Integrativna art terapija i Rad sa traumama.

Regularna cena kotizacije je 1800 dinara (za oba dana), a cena za članove Udruženja Engram je 1300 din.

Prijave su neophodne, jer je broj mesta ograničen.
Link za prijavu na konferenciju 1. i 2. juna

Ukoliko ne spadaš u ,,stručnu” populaciju – ne brini, spremili smo nešto i za tebe!

8. jun biće namenjen svima onima koje interesuje tema mentalnog zdravlja ili psihotetapije. Dakle, nije bitno koji fakultet učesnink studira, kojoj struci pripada, koliko ima godina i ostalo. Važno je da je otvoren za nova iskustva, razmenu mišljenja i druženje!

Teme će biti Emocionalna fluentnost, Na kafi sa psihologom – Mladi pod pritiskom, Networking i na kraju će se puštati film ,,Za danas toliko“ (reditelj filma će biti gost tribine Na kafi sa psihologom).

Prijave za ovaj dan su takođe neophodne, ali ćemo ih otvoriti kroz par dana.
Učešće je besplatno

Ovo je link do naseg Instagram profila na kome svi zainteresovani mogu dobiti više informacija: https://www.instagram.com/blize.do.psihoterapije/

___________________

Mi smo udruženje psihologa i studenata psihologije ENGRAM. Osnovani smo sa idejom da našim kolegama obezbedimo mogućnost za dodatnu edukaciju i sticanje novih veština, kao i unapređivanje neformalnog obrazovanja. Naš dugoročni cilj je širenje svesti o mentalnom zdravlju u Kragujevcu, a i šire. 
U protekloj godini, uspešno smo realizovali dva značajna događaja! Konferencije ,,HR Boost“ i ,,Bliže do psihoterapije“ postigle su izuzetne rezultate. 


,Bliže do psihoterapije“ je prva konferencija u Kragujevcu koja se bavi temom psihoterapije. Osnovni ciljevi iste jesu spajanje aktuelnih i budućih stručnjaka iz ove oblasti, pružanje mogućnosti studentima da se više upoznaju i povežu sa pravcima prema kojima su stvorili afinitete, decentralizacija, kao i podizanje svesti o mentalnom zdravlju

Nema komentara | Kliknite ovde da ostavite komentar.

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *